Handmolen koffie

Koffievoordeel

In de oude dagen werd er vaak met een handmolen koffie gemalen. Koffiebonen malen met een handmolen geeft een lekkere koffie. Dit komt omdat je koffie vers gemalen is. Hierdoor krijg je een krachtigere smaak en zet je de beste koffie.

In een handomdraai vers gemalen koffie? Met een handmolen koffie malen is erg eenvoudig. Je stopt de koffiebonen in de molen. Draait aan de hendel van de handmolen. Hierdoor worden de koffiebonen gemalen. De gemalen koffie wordt opgevangen in een bakje onder de molen. En zo heb je vers gemalen koffie om koffie met te zetten.

Vind je een handmolen gebruiken te veel werk. Tegenwoordig kan je ook automatisch je koffie laten malen. Hiervoor kan je eenvoudige machines kopen.

Verse koffie zoals vroeger. Om een lekkere verse kop koffie te krijgen is het belangrijk om de beste koffiebonen te kopen en deze zelf thuis te malen. Hierdoor krijg je een krachtigere smaak van je koffie. Gemalen koffie kopen is goed. Maar voor de beste koffie maal je zelf de bonen en ze je er direct koffie mee.

Met een handmolen koffie malen levert versgemalen koffiebonen die zorgen voor dat extra genot na een kleine inspanning voor die lekkere koffie die je verdient

Proefpakketten - Altijd een lekkere koffie thuis

Door vele verschillende koffies te proberen en proeven ontdek je nieuwe smaken. Met een koffie proefpakketten maak je op voordelig manier kennis met de verschillende koffiemerken. Mogelijk zit er je nieuwe favoriete koffie erbij. Ook perfect om als cadeau te geven om iemand anders echt blij mee te maken. Bekijk alle proefpakketten >>

Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland