Koffiewinkel

Koffievoordeel

Op zoek naar de koffiewinkel? Elke grote stad heeft tegenwoordig wel een koffie speciaalzaak. In deze koffiewinkels heb je een grotere keuze aan koffies en koffiezetapparaten. En laat je je koffie vers malen. Vind hieronder de top 5 van beste koffiewinkels in Nederland:

Simon Lévelt
Vismarkt 21A
3511 KS Utrecht

Koffie en thee zijn is hun passie. Logisch dus, dat het vakmanschap ongeëvenaard is. Bij Simon Lévelt vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al hun producten voorop.

In de koffiewinkel in Utrecht kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt voor u versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende koffie afkomstig uit alle windstreken.

Brandmeester’s
Van Baerlestraat 13
1071 AM Amsterdam

Brandmeester’s is gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld. Dit doet Brandmeester’s al sinds 1994.

Kaldi Den Haag
Haagsche Bluf 70
2511 CP Den Haag

Kaldi is een eeuwen oude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

Over Man Met Bril Koffie
Goudsesingel 208
3011 KD Rotterdam

Begonnen achter een versleten espresso apparaat met een te kleine brander, toch net groot genoeg om het brandalarm af te laten gaan. Inmiddels is Man Met Bril Koffie uitgegroeid tot het meest toonaangevende Rotterdamse koffiemerk.

Van Hilst Koffie
Moenenstraat 20
6511 LZ Nijmegen

In deze winkel vindt u een mooie selectie aan koffie, thee, chocolade en espresso-apparatuur.

 

Proefpakketten - Altijd een lekkere koffie thuis

Door vele verschillende koffies te proberen en proeven ontdek je nieuwe smaken. Met een koffie proefpakketten maak je op voordelig manier kennis met de verschillende koffiemerken. Mogelijk zit er je nieuwe favoriete koffie erbij. Ook perfect om als cadeau te geven om iemand anders echt blij mee te maken. Bekijk alle proefpakketten >>

Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland