Italiaanse koffie

Koffievoordeel

De Italiaanse koffie is een echt lekkere koffie. In Italië drinken ze veel koffie, van cappuccino tot espresso. Ook weten Italianen hoe ze van het leven moeten genieten. Daarom als ze koffie willen drinken ze graag de beste koffie die er is. Om zelf thuis ook Italiaanse koffie te zetten heb je twee dingen nodig. Ten eerste heb je Italiaanse koffie nodig. Ten tweede een koffiezetapparaat die koffie kan zetten net als in Italië.

Je hoeft allang niet meer naar Italië op vakantie om Italiaanse koffie te drinken. Tegenwoordig kan iedereen thuis, zelfs in Nederland, ook genieten van een verse Italiaanse koffie. Via internet kan je eenvoudig Italiaanse koffie bestellen en in huis halen. Het lekkerste is om koffiebonen te kopen en zelf te malen thuis. Maar mocht je geen koffiemolen hebben, dan kan je ook de gemalen koffie kopen. Er zijn verschillende koffiemerken te koop, maar voor echte Italiaanse koffie moet je Illy koffie kopen.

 Om een lekkere koffie te maken is het beste om een Italiaanse espressomachine te hebben. Mocht u dit niet hebben zorg er dan goed voor dat uw koffiemachine schoon is. Oude koffieresten of schoonmaakmiddelen hebben invloed op de smaak. Daarom is het verstandig om je machine een paar keer goed met koud water te spoelen.

Proefpakketten - Altijd een lekkere koffie thuis

Door vele verschillende koffies te proberen en proeven ontdek je nieuwe smaken. Met een koffie proefpakketten maak je op voordelig manier kennis met de verschillende koffiemerken. Mogelijk zit er je nieuwe favoriete koffie erbij. Ook perfect om als cadeau te geven om iemand anders echt blij mee te maken. Bekijk alle proefpakketten >>

Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland